Basisschooltemplates
Hieronder vijf voorbeeldtemplates die gebruikt kunnen worden als template voor een basisschoolsite. Door op de betreffende afbeelding te klikken kunt u de voorbeeldsites bekijken.

De templates worden voor elke school voorzien van eigen adres (ook met e-mail link), site titel en logo. Alles wordt kant en klaar geplaatst op de computers van het "hosting" bedrijf. In principe worden de templates leeg geleverd. Het is heel eenvoudig om met Microsoft Word de templates te vullen met nieuws en informatie. Er hoeven dus geen ingewikkelde programma's te worden geleerd.
Zo kunnen bijvoorbeeld ook leerlingen bijdragen aan de site door gewoon Word documenten aan te maken die vervolgens door de schoolleiding op de site worden geplaatst.

Een korte handleiding wordt bijgeleverd evenals een Microsoft.dot bestand waarmee eenvoudig de juiste lettertypen kunnen worden gekozen.

Klik op een afbeelding om naar de desbetreffende voorbeeldsite te gaan of kijk hier naar voorbeelden van scholen die een van de templates hebben gebruikt.

 Original

original.jpg 

Fresh Green

 freshgreen.jpg

Warm Oranje

 warmoranje.jpg

 Groen Blauw

 groenblauw.jpg

 Primair

 primair.jpg