Basisschooltemplates
thumb_warmoranje.jpgAls vervolg op een eerder ontwikkelde website voor basisschool "De Bijenkorf" in Oudesluis zijn een aantal website templates gemaakt voor andere scholen. Deze kunnen snel worden aangepast aan de wensen van de school. Uitgangspunt bij de templates is eenvoud en het eenvoudig kunnen onderhouden van de schoolsite. Zowel leerkrachten als leerlingen moeten in staat zijn bijdrage te leveren aan de site zonder kennis van ingewikkelde programmatuur. Er is voor deze sites gekozen voor een opzet waarbij de inhoud van de pagina's, onafhankelijk van de vormgeving, met Microsoft Word wordt gemaakt.
Lees verder...
 
Arie Brak Bed&Breakfast
thumb_arie.jpgArie Brak Bed&Breakfast werd ontwikkeld als eenvoudige meertalige site zonder verdere interactiviteit. Het onderhoud is uitbesteed aan Net Mooier.  Een dergelijke eenvoudige site is echter ook eenvoudig te onderhouden met het programma Portello.
 
Projectdossier
www.joyofpurity.com thumb_joyofpurity.jpgis gemaakt voor het portugese bedrijf Aguaconcept Lda. dat waterfiltreer- systemen verkoopt in de Algarve. De eigenaar van Aguaconcept wilde een eenvoudige site die makkelijk uit te breiden en zelf  te onderhouden is.
Lees verder...